Η ταβέρνα «ο Μπάμπης»
Η ταβέρνα μας, αποτελεί σημείο αναφοράς των καλοφαγάδων, για περισσότερα από 48 χρόνια στην Αθήνα.

Έτος και τοποθεσία ίδρυσης.
Την ταβέρνα ο Μπάμπης την ίδρυσαν οι γονείς μας το 1967 στη παραλία του Φαλήρου.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της ταβέρνας μας οι Έλληνες πελάτες μας αλλά και οι τουρίστες και γενικά οι επισκέπτες μας από άλλες χώρες απολάμβαναν ένα συνδυασμό από Ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις σε ένα άριστο περιβάλλον που διέθετε πάρα πολλά στοιχεία Ελληνικής οικογενειακής ατμόσφαιρας και παράδοσης.

Σήμερα.

Από το 1977 η ταβέρνα μας μεταφέρθηκε στη Λεωφόρο Αμφιθέας 73 στο Π. Φάληρο.
Σταδιακά η δεύτερη γενιά της οικογένειας ανέλαβε να συνεχίσει την παράδοση που όλα αυτά τα χρόνια όλοι μαζί δημιουργήσαμε, πάντα βασιζόμενοι σε Ελληνικές και Μεσογειακές συνταγές, χρησιμοποιώντας τα αγνότερα υλικά με στόχο να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε στους αγαπητούς, πιστούς και απαιτητικούς πελάτες μας τις καλύτερες γεύσεις μέσα από μοναδικά “πιάτα” μας όπως τα πασίγνωστα και γευστικότατα Μπιφτέκια του Μπάμπη!!!

Το μενού

Μπορείτε να απολαύστε φαγητά της ώρας, φρέσκο ψάρι, σουβλάκι σολωμού, θαλασσινά και γαρίδες και φυσικά την σπεσιαλιτέ μας με τα γευστικότατα Μπιφτέκια του Μπάμπη.

Αίθουσα και κήπος.

Η μεγάλη κλιματιζόμενη εσωτερική αίθουσα σε συνδυασμό με τον εξωτερικό μας χώρο προσφέρουν στους πελάτες την δυνατότητα επιλογής του τραπεζιού και του περιβάλλοντος που επιθυμούν ώστε να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το φαγητό τους και την παρέα τους.
Συγχρόνως οι πελάτες μας που θα ήθελαν να απολαύσουν την διαδικασία παρασκευής και μαγειρέματος των πιάτων μας έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στα “ενδότερα” της κουζίνας μας, κάτι που το επιθυμούμε και μας τιμά ιδιαίτερα.

Η εξυπηρέτηση

Όλο το προσωπικό μας είναι έμπειρο και εκπαιδευμένο να εξυπηρετεί άμεσα, με ταχύτητα και φιλικότητα, προτείνοντας και προσφέροντας γεύσεις και πιάτα που σίγουρα θα ενθουσιάσουν εσάς και τους καλεσμένους σας σε κάθε κοινωνική και οικογενειακή εκδήλωση.
Το προσωπικό μας δίκαια έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές και τα συγχαρητήρια των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια αφού οι συνθήκες εργασίας και συνεργασίας είναι φιλικότατες και μάλιστα επιπέδου οικογένειας, κάτι που αντανακλάται στην συμπεριφορά τους και στην διάθεση για άριστη εξυπηρέτηση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Facebook